God jul fra oss alle i Tango Polar!

Tango har nå julepause, men dørene åpner seg igjen mest sannsynlig 4. januar, med undervisning uka etter. Følg med på facebook!

Husk at du kan kjøpe gullkort for hele våren – det koster 700 NOK og betyr fri tilgang på mandagene. Husk å ta kontakt med en av styremedlemmer hvis du har betalt til nettbanken eller vil betale kontant, det må registreres.

Takk for alle som kom på det fantastiske kurset med Anne Marit og Magnus, og på julebord! Her kan du se filmen om oppvisningen!

 

We are having Christmas break, but most probably starting again 4th of January. Remember that you can buy the gold card for the Spring (700 NOK) and have free access on Mondays! Remember to take contact with one of the board members to register the card.

Check out the video from julebord with Anne Marit and Magnus from TangoTango!

Merry Christmas!

Dette innlegget ble publisert i Administrativt, Fest. Bokmerk permalenken.