ALLE skal få møte Marisa og Oliver!

Har du ikke danset lenge nok til å delta på hele videregående kurset 18.-19. oktober – så skal du allikevel få med deg de fantastiske instruktørene fra Belgia!

Vi har åpna workshopen om musikalitet lørdag kl 15.30-17 for alle! Så selv om du bare har dansa èn dag før, blir det en fantastisk mulighet å få delta på kurset, danse med de erfarne danserne og bli inspirert av de suverene instruktørene!

Påmeldingsfristen er den samme som for videregående kurset – tirsdag 15.10.. Det koster 200 kr (150 kr for studenter) for bare denne delen. De som melder seg på som par, er garantert plass; ellers fyller vi en venteliste og informerer fortløpende om du har fått plass. (Det anbefales å finne en «partner»  på mandagene; det er bare for påmeldingen sin del, på kurset blir det bytta like hyppig som ellers på mandagene)

Musikalitet er veldig viktig i argentinsk tango – så dette kan man aldri få nok av!

Påmelding til kurs@tangopolar.info

 

Og så kan man være med å spise i lag med dem på fredagskveld – kl 21, Clarion Collection Hotel With, bare si ifra senest på mandagen at du vil være med, vi trenger å vite hvor mange vi blir :)

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.