Nå skjer det noe igjen!

Nå nærmer vårens høydepunkt seg med stormskritt! Førstkommende helg (lørdag 2. mars) blir det forkurs med Karsten og Grete på Habibi. Her vil vi tjyvstarte på temaer som det det skal undervises i under kurset til Murat og Michelle (8-10 mars).

Forkus til Murat og Michelle

Forkurset er åpent for alle, og koster kun 50,- (nedsatt pris fra tidligere annonserte 100,-!). Her oppfordrer vi alle å delta, og spesielt de som har meldt seg på Murat og Michelle-kurset. Kurset starter klokken 16:00 og vi holder på til rundt 19:00. Påmelding er ikke nødvendig, men sørg for å komme presis!

Etter kurset blir det en sosial sammenkomst :-)

Murat og Michelle – vårens høydepunkt!

Påfølgende helg kommer Murat og Michelle Erdemsel og holder helgekurs for oss! De er et flott tangopar med godt humør, fantastisk dansing og undervisning. Flere i Tango Polar har fått undervisning av dem rundt om i Europa på ulike tangoferier, og vi har derfor invitert dem hit på en liten vinterferie. Murat og Michelle blir ei stund i Tromsø i etterkant av kurset 8.-10. mars. Det anbefales å benytte muligheten til å booke privattimer hos de.

  • Tidspunkt:

Fredag: 19.00 – 20.30
Lørdag: 12.00 – 15.30
Søndag: 12.00 – 15.30
Mandag: 19.30 – 21.00 Holder M&M mandagsundervisningen. Fotskattpris er i den anledning økt til 50,-

Detaljert program kommer!!!

  • Pris:

600 for studenter / 700 for øvrige

  • Nivå:

Kurset er tilsiktet de som har danset en stund, dvs ca 2 år eller mer. Vi forstår at veldig mange ønsker å delta og at det vil være nivåforskjeller, men for at spriket i nivå skal bli så lite som mulig har vi satt noen retningslinjer i tillegg til erfaringen i år. Dersom du føler deg bekvem med krysset- og parallelt system, ocho og kryss, har prøvd deg på voleos, ganchos, volcadas og colgadas er du hjertelig velkommen! Hvis du er usikker kan du delta på forkurs og få litt mer begrep på hva du behersker. Spør gjerne Grete på forkurset eller på en mandagsmilonga ang nivå. Det er for øvrig også Grete som tar påmeldingen til kurset på mail: kurs@tangopolar.info.

  • Film av instruktørene

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.