Litt festinformasjon og info om kursene som kommer

Bare en liten minnings om helga: på fredag tar dere med alle dere alltid har lyst å danse tango med, vi har nybegynnerkurs fra Kl 19-21, og lørdag kl 12-15.30 (ca.) Se eget innlegg for mer informasjon rundt det praktiske.

Etterpå ønsker vi alle nye og gamle medlemmer velkommen til en heidundrendes fest i Toftveien barnehage kl 21! Kart finnes i innlegget med praktisk informasjon. Som vanlig tar alle med drikke selv, og litt å knaske på til fellesskapet (chips e.l.)

Og så kan vi tease litt mer med litt mer info om kurset i mars:

Murat og Michelle Erdemsel kommer til Tromsø 8. mars og holder helgekurs for oss! De er et flott tangopar med godt humør, fantastisk dansing og undervisning. Flere i Tango Polar har fått undervisning av dem rundt om i Europa på ulike tangoferier, og nå har vi invitert dem hit på en liten vinterferie.

Selve kurset er fra 8.- 10. mars, men de blir ei stund etter dette for å se Tromsø og gi privattimer.

Nivå: Dette er en helg for de som har danset en stund. Det vil si fra ca. 2 år og oppover. Vi skjønner at veldig mange ønsker å være med på kurset og at det vil være nivåforskjeller, men for at de skal bli så små som mulig har vi satt noen retningslinjer i tillegg til erfaringen i år. Dersom du føler deg bekvem med krysset- og parallelt system, ocho og kryss, har prøvd deg på voleos, ganchos, volcadas og colgadas er du hjertelig velkommen! Hvis du er usikker kan du sende mail til kurs@tangopolar.info, til denne helgen er det Grete som tar påmeldingen og hun svarer gjerne på spørsmål ang. nivå.

Forkurs:

For å få mest mulig ut av kurset 8. mars holder vi et forkurs lørdag 2. mars slik at vi kan «jukse litt» og øve på tema som skal gjennomgås på kurset. Karsten og Grete holder et 3 timer langt kurs fra 16.00 på Habibi dansestudio. Her blir vi å gjennomgå litt grunnleggende teknikk, vals og colgada. Pris 50 kr. Påmelding er ikke nødvendig, det er bare å komme. Vi satser på å gå ut en tur på cafe etter kurset. :)

Sees til helga!

Dette innlegget ble publisert i Fest, Kurs. Bokmerk permalenken.