KURS for øvede 09-11.nov.

Helgen 09.-11.11. blir det kurs i vårt vanlige kurslokale, Habibi dansestudio, Tollbodgate 9 med Andres Sarasua fra Argentina!

Programmet kommer her:

Fredag: kl 18.30-20: Dancing close embrace, connection and leading

lørdag: kl 12-13.30: Voleos, how to lead and follow
kl 14.30-16: Dancing open embrace; breaking the embrace to       increase dancing possibilites

FEST på lørdagskveld! Festen finner sted i Toftveien barnehage i Hamna. Toftveien 10, busstoppet «Toftveien sør» ligger rett foran døren, og hit går både rute 28 og 32. Festen starter kl 21 – kom kom!

Søndag: kl 12-13.30: Volcadas milongueras in close embrace
kl 14-15.30: Musicality

Prisene er som vanlig, 700,- (600,- for studenter) for hele helga! (Dersom man bare kan være med èn av dagene, blir det 300,- for fredag og 400,- for lørdag eller søndag. Dessuten MÅ man ha med dansepartner dersom man bare kommer en av dagene.)

For å kunne være med, må man ha danset aktivt i minst et halvt år. Vi ønsker å få et likt antall på damer og herrer, derfor er de som melder seg på som par, sikret plass. Det går også an å melde seg på alene, men da kan vi først bekrefte plass når det har meldt seg på en til dame respektiv herre.

Send en epost til kurs@tangopolar.info innen 01.11 for påmelding.

Vi gleder oss til at se dere!

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.