Mandag 26. september blir det undervisning med Guro Hustad Stugu

Guro Hustad Stugu er innom Tromsø og vi benytter annledningen. Hun holder workshop for oss på førstkommende mandag fra 19.30 – 21.00. Alle nivåer samlet, og med tema musikalitet.

Litt om Guro Hustad Stugu: Ho starta å danse tango i Argentina i 1995 og har undervist meir eller mindre frå starten. Først i Trondheim, seinare i Oslo og Fredrikstad. Dei siste sju åra har ho vore aktiv i tangomiljøet i Stockholm og m.a. drive tangoklubben Emigrantes (tidlegare Bajofondo) i samarbeide med tre andre dansarar og pedagoger samt undervist på fleire av dei store danseskolane i Stockholm. Base i undervisninga hennar er å skape ei tryggleik i kroppen hos den som dansar så ein både kan ta plass sjølv i dansen, men også gje plass til den ein dansar med. Tango kan vere munter, melankolsk, energisk, mjuk, kald, overstrømmande, lattervekkande, funderande…. Kva du vil. Hovudsaken er at du kommuniserar med din dansepartner og at de er tilstades i musikken saman og i samspel med dei andre på dansegolvet.

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.