Nybegynnerkurs 7. mars og 9. mars

Vi kjører, i samarbeid med NoSiestaFiesta, GRATIS nybegynnerkurs i Argentinsk tango. Søndag 7. mars kl 20.00-21.00 i Forskningsparken (sort bygg) Ta med dere en eller flere venner, vi holder fokuset på de som er ny, men oppforderer dere som har danset en stund til å komme for å hjelpe til og lage god tangostemning. Det blir milonga som vanlig fra kl 21.00

Tirsdag 9. mars fra 20.00-22.00 blir det kurs i salsademikas kjempefine lokaler(Søndre Tollbusdgare 7 og 9 i Tromsø Sentrum). En yppelig oppkjøring til konsertdansingen som kommer når festivalen starter for fult 11. mars og for deg som vil lære noe nytt!

Se http://nosiestafiesta.no/content/velkommen-til-no-siesta-fiesta-2010 for mer informasjon!

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.